ASBÜ İletişim Fakültesi Konferanslarının 2023-2024 Akademik yılındaki ilk programı, 4 Ekim 2023 Çarşamba günü Sezai Karakoç (Güvercinlik) Salonunda Arş. Gör. Dr. Muhammed Safa Karataş’ın katılımıyla “Kendini Anlatmanın Cazibesi: Seinfeld'den Doğu'ya” konu başlığıyla gerçekleştirildi.

Konferans programı, Rektör V. Prof. Dr. Ali Osman Kurt ve ASBÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Hilmi Demir’in açılış konuşmalarıyla başladı. Açılış konuşmaları sonrasında, Arş. Gör. Dr. Muhammed Safa Karataş “Kendini Anlatmanın Cazibesi: Seinfeld’den Doğu’ya” konu başlıklı konuşmasında, anlatının değişen yapısı hakkında değerlendirmelerde bulunarak, büyük anlatıların yerine yeni dönemde bireysel anlatıların ön plana çıktığını “Seinfeld” ve “Doğu” dizileri örnekleri üzerinden aktardı.

Konferans programı, katılımcılardan gelen soruların yanıtlanması ardından sona erdi.