Etkinlikler

ASBÜ İletişim Fakültesi Konferansları Kapsamında “Edebiyat Sosyolojisi Perspektifinden Tüketim Toplumu İncelemeleri” Semineri Gerçekleştirildi

ASBÜ İletişim Fakültesi Konferanslarının dördüncü programı 3 Ocak 2024 Çarşamba günü üniversitemiz Sezai Karakoç Salonu’nda Öğr. Gör. Dr. Deniz Çalık'ın "Edebiyat Sosyolojisi Perspektifinden Tüketim Toplumu İncelemeleri" konu başlıklı konuşmasıyla gerçekleştirildi.

ASBÜ İletişim Fakültesi Konferanslarının Üçüncü Programı "Yapay Zekanın Önyargı Problemine Gerbner'in Kültürlenme Teorisi'nden Bakmak" Konu Başlığıyla Gerçekleştirildi

ASBÜ İletişim Fakültesi Konferanslarının üçüncü programı 6 Aralık 2023 Çarşamba günü üniversitemiz Fuat Sezgin Salonu’nda Öğr. Gör. Dr. Duygu Ergün Takan’ın "Yapay Zekanın Önyargı Problemine Gerbner'in Kültürlenme Teorisi'nden Bakmak" konu başlığıyla gerçekleştirildi.

ASBÜ İletişim Konferansları’nın İlki “Kendini Anlatmanın Cazibesi: Seinfeld'den Doğu'ya” Konu Başlığıyla Gerçekleştirildi

ASBÜ İletişim Fakültesi Konferanslarının 2023-2024 Akademik yılındaki ilk programı, 4 Ekim 2023 Çarşamba günü Sezai Karakoç (Güvercinlik) Salonunda Arş. Gör. Dr. Muhammed Safa Karataş’ın katılımıyla “Kendini Anlatmanın Cazibesi: Seinfeld'den Doğu'ya” konu başlığıyla gerçekleştirildi.